Elkészítés: A kínai kelt és a paradicsomot felkockázom, a hagymát vékony karikákra vágom, hozzáadom az olívabogyót és az egyéb hozzávalókat.
Többféle öntettel fogyasztható:
- Fehérjenapon 1 pohár natúr joghurtot és 1 pohár kefírt össszekeverek 2-3 zúzott fokhagymával és ezersziget fűszerkeverékkel, és ezt öntöm rá.
- Máskor 2 evőkanál olívaolajat, 1 citrom levét, 1 evőkanál mézet, 2 evőkanál mustárt , ízlés szerint balzsamecetet, sót és borsot keverek össze, és ezt öntöm rá.
- Maradék rizzsel összekeverve nagyon finom rizssalátát kapunk.
- Fehérje napon jól illik hozzá a töltött tojás, tehető bele csíkokra vágott sonka vagy főtt csirkemell. Friss zöldfűszerekkel még változatosabb.
- Bármilyen egyéb zöldséggel kombinálható, uborkával is remek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.