Elkészítés: A kínaikelt megmosom, a vastag szárrész kivételével vékony csikokra vágom. A hagymát felkarikázom és összekeverem a kellel. Külön kis tálba salátalevet készítek: pici só, 3 csapott evőkanál cukrot, 1 kanál ecetet, 2 kanál mustárt és 1 kanál olívaolajat összekeverek, csipetnyi fehérborssal ízesítem, és ráöntők annyi vizet, hogy kb. 2 dl legyen a salátalé. A salátalevet csak közvetlenül a tálalás előtt öntöm a salátára. Jól összekeverem. Kitűnő mindenféle sült és rántott húshoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.