Elkészítés: Huszonnégy cm átmérőjű, szétnyitható tortaformát béleljünk ki fóliával oldalt és alul is. Hámozzuk meg, és karikázzuk fel a gyümölcsöt, éles késsel vágjuk ketté a piskótákat. Állítsuk egyenként egymásmellé a felezett piskótákat a forma oldalára, béleljük ki az alját is. Tegyünk rá egy réteg kivit. A tejszínből készítsünk kemény habot, pihentessük a hűtőszekrényben. Áztassuk hideg vízben a zselatint, közben keverjük ki a túrót a tojássárgájával, cukorral és a joghurttal. Öntsük hozzá a narancs és a citrom levét. Melegítsük fel a kinyomkodott zselatint, majd azt is keverjük a masszához, vigyázva, hogy ne legyen csomós. A lehűtött hab felét is adagoljuk hozzá. Ezután terítsünk egy réteg krémet a gyümölcsre. Erre kerüljön még kivi, majd megint krém. Tegyük a tortát a hűtőszekrénybe fóliával fedve négy órára. Távolítsuk el a tortaforma oldalát és a fóliát is. Készítsük el a tortazselét a tasakon lévő utasítás szerint. A maradék kivivel borítsuk a krémréteget, majd kenjük rá a zselét. Tegyük hidegre még negyedórára. A tejszínhab maradékát töltsük habzsákba, díszítsük a torta tetejét ízlés szerint, majd babapiskótával dekoráljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.