Elkészítés:
1.) A gesztenyemasszát és a 0,5 liter folyékony habtejszínt összekeverjük, sűrű krémet kapunk. Egy jénai aljára vastagon krémet teszünk, majd 1 sor babapiskótát vízszintesen lerakva, majd újabb krém jön, és aztán a piskótákat függőlegesen rakjuk le. Ezt addig folytatjuk, amíg van anyagunk. Lefedjük, és 24 órára a hűtőbe tesszük.
2.) Másnap vizes késsel elválasztjuk a jénai falától, majd tálra borítjuk a tortát. A tetejét kissé megigazítjuk, majd 2 evanál kristálycukrot 2 evőkanál vízzel hólyagosra keverünk a tűzön. 2 evőkanál kakót teszünk bele, majd lehúzzuk a tűzről. 5 dkg vajat simára keverünk benne. Amikor kihűlt, a torta tetejére kenjük. 24 órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.