Elkészítése: Az ostyalapokat nedves ruha között megnedvesítjük. A kekszet ledaráljuk. A cukrot, a vaníliás cukrot, a margarint és a kevés tejet összeolvasztjuk, hozzáadjuk a ledarált kekszhez, és a rummal ízesítjük. A darabosra vagdalt diót, és annyi tejet teszünk hozzá, hogy kenhető masszát kapjunk. A tésztát kétfelé vesszük, az egyikhez hozzákeverünk 2 kanál vízzel feloldott kakaót, és rákenjük az ostyalapokra. A közepére rakjuk a csokikat, feltekerjük. Megkenjük cukros sziruppal, és kókuszreszelékben meghempergetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.