Elkészítés: Az almát kislyukú reszelőn lereszeljük, a zabpehellyel és a nyírfacukorral együtt jól elkeverjük, és kb. 5-10 percig állni hagyjuk. Ez idő alatt a zabpehely magába szívja az alma nedvességét, és puha, formázható lesz. Ezek után hozzáadjuk a kakaót és az 1 evőkanál kókuszreszeléket, majd kis golyókat formázunk úgy, hogy a közepébe 1-1 szem meggyet teszünk. A fél evőkanálnyi kókuszreszeléket egy kis tányérra szórjuk, és megforgatjuk benne a golyókat. Ebből a mennyiségből kb. 5 kis golyó lesz.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.