Elkészítés: A tésztához a hozzávalókat egy tálban egymás után adagolva jól összekeverjük, és sütőpapírral bélelt tepsiben (38 cm x 26.5 cm, de persze lehet kisebb is, attól függően, mennyire szeretnénk magas szeleteket) 180°C fokon kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
Ha elkészült, felszeleteljük tetszés szerinti nagyságúakra.
A mázhoz a hozzávalókat egy edényben összefőzzük. Még forrón elkezdjük egyesével belemártogatni a piskótaszeleteket a mázba, majd meghempergetjük a kókuszban. Ha a máz kezd besűrűsödni, akkor újra kell forralni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.