Elkészítés: A darált kekszhez hozzáadjuk a rumaromát, a kakaóport, a főzött kávét, majd első lépésként csak kevés tejet. Ezeket összedolgozzuk, és annyi tejet adunk hozzá, hogy nyújtható tésztát kapjunk. A tésztát hagyjuk pihenni, amíg elkészítjük a krémet.
A lisztet a cukorral és a kókuszreszelékkel összekavarjuk, és lassan hozzáadjuk a tejet, majd ezeket összefőzzük. A krémet gyorsan kell kevergetni, hogy ne legyen csomós. A krémet kihűtjük, majd hozzádolgozzuk a margarint.
A tésztát fólián kinyújtjuk, és megkenjük a krémmel. Ügyeljünk arra, hogy az egyik szélnél hagyjunk 3-4 cm részt krém nélkül, mert így a feltekerés során nem fog kifolyni a krém. A krémes tésztát feltekerjük, és hagyjuk egy picit pihenni, majd megszórjuk kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.