Elkészítés: A tésztához az élesztőt a tejben sóval, cukorral felfutattjuk, majd a többi hozzávalókkal eldolgozzuk. Fél órát kelesztjük.
Ezalatt a a fehérjéből kemény habot verünk a cukorral, majd belekeverjük a kókuszreszeléket is.
A tésztát 1 cm vastagra nyújtjuk, megkenjük a kókuszos habbal, feltekerjük, és kb. 1 cm vastagra karikázzuk.
Sütőparirral belélt tepsibe tesszük, hideg sütőbe toljuk - hogy tudjon kelni -, bekapcsoljuk, majd pirosra sütjük.
Tálaláskor porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.