Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a cukrot, és tovább verjük. Ezután kanalanként hozzákeverjük a réteslisztet és a kókuszreszeléket. Egy körülbelül 30x19 cm-es kikent, liszttel beszórt tepsibe öntjük, és 25-30 perc alatt közepesen forró sütőben (180 fok) megsütjük. Vigyázat, mert hamar leég!
A krémhez 2,5 dl hideg tejben elkeverjük a pudingport, hozzákeverjük a tojássárgákat. A többi tejet felforraljuk, hozzákeverjük a cukrot és a hidegen elkevert pudingot, végül kemény krémmé főzzük. A margarint habosra keverjük, hozzáadjuk a kihűlt pudingkrémet, és jól összedolgozzuk.
A kihűlt tésztára halmozzuk a krémet, szépen leszélezzük, elsimítjuk.
A mázhoz a margarint gőz fölött megolvasztjuk, hozzáadjuk a kakaóport és felfőzzük. Így melegen egyenletesen rádolgozzuk a krémre. Hideg helyen 5-6 órát állni hagyjuk.
Tálalás előtt forró vízbe mártott késsel
felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.