Elkészítés: A piskótához a tojássárgáját a cukorral habosra keverjük. Beletesszük a lisztet, majd a tojások felvert habját óvatosan összekeverjük. Zsírpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük, és 180 fokon megsütjük.
Ha kész, kivesszük a tepsiből, lehúzzuk róla a sütőpapírt, és egy tiszta konyharuhával együtt felcsavarjuk és kihűtjük.
A krémhez a lisztet, a tejet, a cukrot és a kókuszreszeléket összefőzzük, majd ha egy kicsit kihűlt hozzáadjuk a margarint.
A konyharuhából kicsavarjuk a piskótát, megkenjük a krémmel, felcsavarjuk, és kívülről is lefedjük a krémmel. Én csokireszelékkel és mézbe áztatott mogyoróval díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.