A rizst a szokásos módon megpároljuk. Még melegen belekeverjük a tojássárgáját és a kókuszreszeléket. A masszából vizes kézzel kisebb gombócokat formálunk, kissé összenyomkodjuk. Széles, lapos serpenyőben kevés olajat vagy vajat forrósítunk és belehelyezünk egy adagnyi rizslabdát. Óvatosan, fakanállal forgatjuk, vagy rázogatjuk, hogy mindenhol megsüljön. Itatósra szedjük, a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük. Bármilyen mártásos hús mellé adható köretnek, de önmagában, pikáns szósszal is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.