A forró olajon megpirítjuk a rizst. Megsózzuk, és felöntjük a vízzel. Addig főzzük, amíg a rizs magába nem szívja a vizet, majd lefedve 15 percre félretesszük.
A csirkét felkockázzuk, megsózzuk, és az olajon megsütjük.
A szószhoz először a paradicsomlébe belekeverjük az ecetet, a porcukrot, a szójaszószt és a lisztet.
A nagyobb kockákra vágott hagymát 1 csipet sóval megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a felaprított répát és paprikákat, valamint a felkockázott ananászt. Összeforgatjuk, majd ráöntjük a paradicsomos szószt, és időnként megkeverve addig főzzük, amíg meg nem puhul a répa.
Ha kész, hozzákeverjük a csirkét, és 1-2 perc alatt összeforgatjuk. Az elkészült rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.