A garnélákat megmossuk, majd a fejeket eltávolítjuk.
Az olajon megdinszteljük az összevágott fokhagymákat, hozzáadjuk a rákokat, a halszószt, a bort és a borsot. Kb. 4-5 percig sütjük, amíg a rákok picit kifehérednek. Ügyeljünk ré, hogy maradjon egy kis szósz az edény alján!
Egy másik serpenyőben az olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és a másik két gerezd fokhagymát. Beleöntjük a rizst és opálosodásig sütjük. Ezt követően hozzáöntjük a bort és a vizet, majd ízlés szerint borsozzuk, sózzuk. Hozzáadjuk a szárított gombát, az apróra vágott petrezselymet, és puhára főzzük. Ha szükséges, adunk még hozzá kevés vizet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.