A csirkés pirított rizs elkészítéséhez a tojásokat felverjük, és egy kevés olajon rántottának megsütjük, majd félretesszük. A rizst másfélszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük, majd félretesszük azt is.
A megtisztított, kockára vagy csíkokra vágott csirkemellet egy wokban vagy egy nagyobb serpenyőben egy kevés olajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk és addig sütjük, amíg a hús átpuhul.
A húst kiszedjük és a serpenyőben megpirítjuk az újhagyma fehér részét és a zúzott fokhagymát. Beletesszük a kockára vágott paprikát és együtt pároljuk, majd hozzáöntjük a főtt rizst és tovább pirítjuk.
Amikor a rizs már kapott egy kis zsemlebarna színt, akkor hozzáöntjük a szójaszószt, majd összekeverjük a rántottával és a csirkemellel és néhány percig együtt sütjük. Az ételt kiegészíthetjük bármilyen zöldségkeverékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.