A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, majd ketté osztjuk, és két lapot nyújtunk belőle.
Az első lapot kivajazott, kilisztezett tepsibe fektetjük.
A töltelékhez felverjük a tojások fehérjét a porcukorral, majd belekeverjük a kókuszt. Ezt az előkészített tésztalapra simítjuk. Rátesszük a másik tésztalapot.
170 fokra előmelegített sütőben, 20-25 perc alatt készre sütjük.
A krém hozzávalóit a margarin kivételével simára keverjük, majd sűrűre főzzük. A puha margarint habosra keverjük, és a langyos krémhez adjuk. A kihűlt süteményre simítjuk. Tetejét megkenhetjük csokimázzal, és szórhatunk rá reszelt csokit is. A kókuszos süteményt szeletekre vágva kínáljuk.
Megjegyzés
A receptet és a fotót Szűcs Enikő (Ennie1) küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.