Elkészítés: A tápiókagyöngyöt vastagfalú lábosba tettem és felöntöttem annyi kézmeleg vízzel, amennyi ujjnyira ellepte. 10 perc elteltével felöntöttem a tejjel, csipet sót szórtam bele, és feltettem főni nagyon lassú tűzre. Néha megkevergettem. A gyöngyök pedig elkezdtek duzzadni, és szép lassan átlátszóvá válni. Olyan természetellenesen éteriek lettek, mint a kaviár (ha szükséges, töltsetek még hozzá apránként tejet).
Amikor már kóstolásra úgy éreztem, megfőttek, úgy kb 15 perc múlva, beleöntöttem a kókusztejet (elhagyható, de kár lenne) és a cukrot. Párat kevertem még rajta, olyan nyálkás-ragacsos lett. Poharakba szedtem, és hagytam kihűlni.
Amíg a puding hűlt, addig megtakarítottam és kifiléztem a narancsokat, és a cukorral puhára főztem, turmixoltam, levettem a tűzről, átszűrtem és belekevertem a zselatint, amit előbb pár kanál langyos vízzel kevertem el.
Kevergetve hűtöttem, majd elosztottam a pudingok tetején, és fogyasztásig visszatettem a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.