Elkészítés: A tojásfehérjéket felverjük a porcukorral. A lisztet összekeverjük a kókusszal és a sütőporral, majd a tojásos masszához keverjük. Kikent tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tojások sárgáját a liszttel kikeverjük, a tejjel sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A vajat a vaníliás cukorral és a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez hozzáadjuk. A tésztát a krémmel megtöltjük és bevonjuk.
A tetejét megszórjuk csokidarával, és meggyszemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.