Elkészítés: A csirkemellet vékony csíkokra vágom, besózom, és a kókusztejbe áztatom.
A zöldségeket 0,5 cm-es csíkokra vágom. A hagymát lereszelem, a fokhagymát apróra vágom.
Először a zöldségeket pirítom át a wokban 2 kanál olajon, ezeket egy nagyobb tálba kiszedem, majd a csirkemellet a (kókusztej nélkül), végül a hagymát és a fokhagymát, de erre ráöntöm a húsról maradt kókusztejet, ez lesz a szósz.
Minden összekeverek és átforgatom. Párolt rizzsel vagy üvegtésztával tálalom, ki mit szeret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.