Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A fűszernövényeket leöblítjük, apóra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Félrehúzzuk, és elkeverjük a zöldfűszerekkel és a mustárral. A kolbászokat hosszában bevágjuk, és alufóliára fektetjük. A vágásba tesszük a fűszeres hagymát, és a kolbászokat becsomagoljuk a fóliába. A grillen kb. 15 percig sütjük. Hozzá grillen pirított bagettet, krumplisalátát kínálhatunk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 386 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.