Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A fűszernövényeket leöblítjük, apóra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a hagymát. Félrehúzzuk, és elkeverjük a zöldfűszerekkel és a mustárral. A kolbászokat hosszában bevágjuk, és alufóliára fektetjük. A vágásba tesszük a fűszeres hagymát, és a kolbászokat becsomagoljuk a fóliába. A grillen kb. 15 percig sütjük. Hozzá grillen pirított bagettet, krumplisalátát kínálhatunk.
Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 386 kcal
2024.12.07.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.