Elkészítés: Az élesztőt 2 dl langyos vízben felfuttatom, majd összedolgozom a liszttel, amibe belezúzok 1-2 gerezd fokhagymát. A tészta lágy, jól alakítható legyen a tepsibe való igazítás miatt.
Amíg ez kel (kb. 1/2 óra), addig a szalonnát apró kockákra vágom és jól átsütöm.
A kisült zsír felét a tepsi kikenésére használom. Ezután a tésztát a tepsibe borítom, egyenletesen eligazítom, és ráöntöm a maradék szalonnazsírt, a pörcöket is egyenletesen elosztom a tészta felületén. A kolbászt vékony karikákra szeletelem, és befedem velük a tésztát. Ezután pizzakrémmel halvány vékonyan bekenem a felületet, majd átvonom tejföllel.
Előmelegített sütőben 1/2 óra alatt készre sül. Jó étvágyat!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.