Elkészítés: Két lapot kell sütnünk.
Az elsőhöz a 4 tojás sárgáját 3 kanál cukorral habosra verjük, majd 1 kanál lisztet, 1 csomag vaníliás pudingot, 1 kávéskanál sütőport keverünk bele. Ezután felverjük a 4 tojás fehérjét 1 kanál cukorral, és óvatosan összekeverjük. Sütőpapírral bélelt közepes tepsiben megsütjük.
A másik lapot ugyanígy sütjük, csak a liszt helyett 4 kanál darált mákot teszünk bele.
A töltelékhez 3 dl tejben megfőzünk 1 csomag vaníliás pudingot. Ha kihűlt, összekeverjük 15 dkg porcukor és 20 dkg vaj habos krémjvel.
Alulra tesszük a mákos lapot, megkenjük a krémmel, majd erre jön a fehér lap. A fehér lap tetejére egy pici krém kerülhet, erre csokireszeléket szórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.