Hozzávalók: 10 dkg margarint, 20 dkg lisztet, 1 sütőport, 10 dkg porcukrot, 3 tojássárgáját összegyúrunk. A tésztát fél ujjnyi vastagra nyújtjuk, és kikent tepsiben kisütjük. A kihűlt tésztára a következő cukros-habos krémet tesszük: 4 tojás fehérjét gőz fölött fölverünk 25 dkg cukorral, hozzákeverünk 5 dkg kakaót, 1 vaníliás cukrot, 5 dkg darált pörkölt diót, 1 citrom reszelt héját. A tésztát a bevonattal együtt langyos sütőben szárítjuk. Ha kihűlt, hosszú, keskeny szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.