Elkészítés: A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd a vaj, a tojássárgája és a porcukor hozzáadásával tésztát készítünk. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, és kikent tepsibe nyomkodjuk. Közepes lángon megsütjük, mikor kész kivesszük, hagyjuk hűlni.
Közben elkészítjük a habot. A 4 tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, közben adagoljuk hozzá a vaníliás cukrot, a darált diót, a kakaót és a reszelt citromhéjat.
A habot egyenletesen a már kihűlt tésztára simítjuk, és visszatesszük a még langyos sütőbe, hogy a hab megkeményedjen.
Hosszú, vékony szeletekre vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.