Elkészítés: A lisztet a sütőporral, a vaníliás cukorral és parányi sóval elkeverjük. A tojást a puha margarinnal és a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztes keveréket, és az egészet jól összedolgozzuk. Végül beleforgatjuk a franciadrazsé kétharmadát. A formát kibéleljük papírral, vagy kivajazzuk. A tésztát muffinformába tesszük, a maradék drazsét a tetejére szórjuk. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és 25 percig sütjük a muffinokat, 10 percig a formában pihentetjük, majd kivesszük és hagyjuk hűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.