Elkészítés: A szeletelt húst bőven megszórjuk őrölt borssal, bekenjük a zúzott fokhagymával és a mustárral, üvegtálba tesszük, és leöntjük annyi étolajjal, hogy ellepje. A meghámozott vöröshagymákat kisebb cikkekre vágjuk, a páchoz adjuk, majd átforgatjuk a hússzeleteket, hogy közöttük is legyen olaj. Frissentartó fóliával befedjük a tálat, és hűtőben tartjuk 1-2 napig. Közben többször átforgatjuk a szeleteket, ügyelünk arra, hogy az étolaj mindig ellepje.
Az elkészítés reggelén korán lecsepegtetjük a szeleteket, megszórjuk ízlés szerint sóval, megfelelő méretű tepsibe helyezzük, majd rászűrjük a pácoló olajat, ha kell, még öntünk hozzá, el kell lepnie a szeleteket. A biztonság kedvéért adhatunk hozzá 0,5 dl vizet, s alufóliával *légmentesen* lezárjuk. A tűzhely sütőjét begyújtjuk, a legkisebb fokozatra állítjuk, és a húst 4-5 órán keresztül konfitáljuk.
A zöldfűszeres rizshez üvegesre pirítunk 1 kisebb fej felaprított hagymát, hozzáadunk 2 dl rizst, sóval, borssal, ételízesítővel ízesítjük, s a szükséges mennyiségű viz hozzáadásával pároljuk. Amikor majdnem puha, bőven megszórjuk az apróra vágott zöldfűszerekkel.
A megtisztított hagymákat 3 mm-es karikákra vágjuk, lisztben megforgatjuk, szitán lerázzuk róla a felesleges lisztet, majd forró zsiradékban ropogósra sütjük.
A burgonyát meghámozzuk, vékony hasábokra vágjuk, és pirosra sütjük.
A puhára párolódott-sült marhahúst a rizzsel, a burgonyával és a ropogós hagymával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.