Elkészítés: A baracklekvárt a rummal (aromával) alaposan kikeverem, és megtöltöm vele a piskótatekercset, melyet ezután hűvös helyen pihentetek. A két csomag pudingport 8 dl tejben felfőzöm, ízesítem a vaníliás cukorral, és hozzáadom az 5 evőkanál cukrot is. Hagyom teljesen kihűlni, de legalább háromszor megkeverem. A tejszínhabpotló port 2 dl tejben kikeverem, majd kemény habos krémmé verem fel. Ha kihűlt a puding, kis adagokban a tejszínhabhoz adom, és habosra elkeverem.
A tortát három részbe vágom. A piskótatekercseket kb. 1 cm vastagra felszeletelem. Az alsó tortalapot megkenem krémmel, majd a tekercsekket óvatosan körkörösen ráhelyezem. Ezt újra krémmel kenem meg, úgy, hogy lefolyjon az tekercsek közé is. Erre rakom a második tortalapot. Ezt szintén megkenem krémmel, majd jöhetnek a lekváros tekercsek, újra a krém, és ráhelyezem az utolsó tortalapot is. Ügyeljünk rá, hogy egyforma mennyiségű krém kerüljön mindenhová. A maradék krémmel a torta tetejét és oldalát is bevonom. A tetejére kakaóport szitálok, és egy éjszakára a hűtőbe teszem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.