Elkészítés: A baracklekvárt a rummal (aromával) alaposan kikeverem, és megtöltöm vele a piskótatekercset, melyet ezután hűvös helyen pihentetek. A két csomag pudingport 8 dl tejben felfőzöm, ízesítem a vaníliás cukorral, és hozzáadom az 5 evőkanál cukrot is. Hagyom teljesen kihűlni, de legalább háromszor megkeverem. A tejszínhabpotló port 2 dl tejben kikeverem, majd kemény habos krémmé verem fel. Ha kihűlt a puding, kis adagokban a tejszínhabhoz adom, és habosra elkeverem.
A tortát három részbe vágom. A piskótatekercseket kb. 1 cm vastagra felszeletelem. Az alsó tortalapot megkenem krémmel, majd a tekercsekket óvatosan körkörösen ráhelyezem. Ezt újra krémmel kenem meg, úgy, hogy lefolyjon az tekercsek közé is. Erre rakom a második tortalapot. Ezt szintén megkenem krémmel, majd jöhetnek a lekváros tekercsek, újra a krém, és ráhelyezem az utolsó tortalapot is. Ügyeljünk rá, hogy egyforma mennyiségű krém kerüljön mindenhová. A maradék krémmel a torta tetejét és oldalát is bevonom. A tetejére kakaóport szitálok, és egy éjszakára a hűtőbe teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.