Elkészítés: A kekszes zacskókat kinyitjuk, majd törlő közé tesszük, és apróra törjük a tartalmát egy klopfolóval. Közben a vajat mikrohullámú sütőben megolvasztjuk. Ráöntjük a kekszre, összekeverjük, majd ezzel a masszával kibéleljük a kapcsos tortaforma alját. A liter tejből, a 2 csomag vaníliás pudingporból és 6 evőkanál gyümölcscukorból pudingot főzünk. Ha kicsit kihűlt, hozzáadjuk a túrót, botmixerrel kikeverjük. Fél liter tejszínből habot verünk, ezt is hozzáadjuk a krémhez, majd citromhéjat reszelünk rá, vaníliaaromával, gyümölcscukorral ízesítjük, egy csipet sóval megszórjuk. Ehhez adjuk a 3 csomag instant zselatint. A *tésztára* öntjük a krémet, majd minimum 4 órán át hűtőben dermesztjük. Ezután már lehet is díszíteni, majd kivenni a formából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.