Elkészítés: A pudinghoz a cukrozott narancshéjat apróra vágva 1 éjszakára a konyakba áztatjuk. A tészta hozzávalóiból piskótalapot sütünk, és hagyjuk kihűlni.
Ezután a piskótalapból 10 db korongot vágunk egy pohár vagy pogácsaszaggató segítségével. A leeső részt felaprítjuk, és a konyakos narancshéjhoz adjuk.
A pudingporból a tejjel és cukorral pudingot főzünk. A tűzről levéve hozzákeverjük a konyakos, piskótadarabos narancshéjat, majd 10 db decis csészébe merjük, amelyeket előzőleg hideg vízzel kiöblítünk, majd hűtőszekrénybe tesszük.
Közben elkészítjük az öntetet: a hozzávalókat belerakjuk egy edénybe (abba is lehet, amelyikben a pudingot főztük, mert az a kevés puding is, ami benne maradt, finom ízt ad), kisebb habverővel kevergetve összeforraljuk, majd lehűtjük. Az öntetbe belerakhatjuk a megmaradt piskótamorzsalékot is.
Összeállítás: a kihűlt pudingokat forró vízbe mártott késsel körülvágjuk, és a piskótakorongokra csúsztatjuk. Végül az öntettel áthúzzuk, és tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.