Elkészítés: Olajon a szalonnát kisütöm-megpirítom, majd benne a kolbászt is átsütöm. Szűrőkanállal kiveszem, félreteszem.
A zsiradékban (ha sok, vegyünk ki belőle) megdinsztelem a vöröshagymát, a fokhagymát, meghintem pirospaprikával, kevés vizet öntök alá, rádobom a zöldpaprikát, a paradicsompürét, sózom, borsozom, lefedve közepes hőfokon főzöm, ameddig a paprika megpuhul. Ha sok levet enged a paprika, a fedőt vegyük le, hagyjuk a felesleget elfőni.
A főzés utolsó szakaszában adom hozzá a kisütött kolbászt, a szalonnát, egy pici cukorral lágyítom az ízeket, 1/2 dl száraz bor is jót tesz neki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.