Elkészítés: A hagymát felkockázzuk, a zöldségeket laskára, szeletekre vágjuk, az egészet megdinszteljük az olajon. Meghintjük sóval, pirospaprikával, őrölt köménnyel, majd annyi vizet öntünk alá, hogy a zöldségeket épp ellepje. Ennyi vízben főzzük. Közben a kakukkfüvet is beledobjuk.
Mikor már majdnem puhák a zöldségek, teljesen felöntjük, megkóstoljuk, sózzuk, ízesítjük még a fűszerekkel, ahogy szükséges. Legvégül belekarikázzuk a virslit, és tejfölt keverünk a levesbe. Azzal összeforraljuk, és már tálalható is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.