Elkészítés: Az étolajat egy lábasban felhevítjük, beletesszük a hagymakockákat, üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a friss zöldségeket, kb. 5 percig pároljuk, majd a fagyasztott zöldségkeverék hozzáadása után még 5 percig dinszteljük. Fűszerezzük a felsorolt ízesítőkkel, s felöntjük kb. 1,5 liter forró vízzel.
Amikor már majdnem megfőttek a zöldségek, személyenként felütünk 1-1 tojást, és óvatosan a levesbe engedjük. Ekkor már nagyon kis lángon kell főzni, hogy a tojások megszilárduljanak és ne szétfőjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.