Elkészítés: A csülköt kicsontozzuk, bőrével együtt közepes kockákra vágjuk. A körmöt hosszában ketté, majd apróbb darabokra vágjuk.
A zsírt felolvasztjuk a bográcsban, majd beletesszük a vékony szeletekre vágott hagymát, az aprított fokhagymát, a köményt. és pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, kevés vizet öntünk rá, majd zsírjára pirítjuk, ettől lesz élénk piros szine a paprikás zsírnak. Beletesszük a húsdarabokat, pirítjuk, kevés vizet öntünk alá. A csülökcsontot is beletesszük, lefedve pároljuk, időnként vizet öntve alá. Sózzuk, ízesítjük a zöldpaprikával, paradicsommal, majorannával, a szárított paprikával, készre főzzük.
Gyakran kevergessük, ha szükséges, kevés vizet öntsünk alá, ügyelve arra, hogy a szaft sűrű és tartalmas legyen.
Galuska vagy főtt burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.