Előkészítés: A körtét megmossuk, magházát kivágjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A körtelét 4 dl vízzel felfőzzük. A vanília-pudingport a tasakon található leírás szerint készítjük el, de úgy, hogy a 3 dl tej mellé 2 dl körteleves vizet használunk. Az előírás, illetve ízlés szerint édesítjük. A tortalapot beborítjuk a körteszeletekkel, és ráöntjük a vaníliapudingot. Hagyjuk megdermedni, közben azonos módon elkészítjük a csokoládépudingot is. Beborítjuk vele vaníliás réteget, és a tortát legalább egy órára a hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt csokireszelékkel és friss mentalevelekkel díszítjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 adag: 181 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.