Előkészítés: A körtét megmossuk, magházát kivágjuk, és vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: A körtelét 4 dl vízzel felfőzzük. A vanília-pudingport a tasakon található leírás szerint készítjük el, de úgy, hogy a 3 dl tej mellé 2 dl körteleves vizet használunk. Az előírás, illetve ízlés szerint édesítjük. A tortalapot beborítjuk a körteszeletekkel, és ráöntjük a vaníliapudingot. Hagyjuk megdermedni, közben azonos módon elkészítjük a csokoládépudingot is. Beborítjuk vele vaníliás réteget, és a tortát legalább egy órára a hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt csokireszelékkel és friss mentalevelekkel díszítjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 adag: 181 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.