Elkészítés: A salátát alaposan megmossuk, jól lecsepegtetjük, majd apróra tépkedjük. A körtét ízlés szerint felkockázzuk, citromlével meglocsoljuk és összekeverjük, hogy ne barnuljon meg. A sajtot szintén felkockázzuk. A szezámmagot és a szeletelt mandulát külön serpenyőbe tesszük, és állandó kevergetés mellett megpörköljük.
Egy tálba tesszük az összes hozzávalót, és elkészíteni az öntetet. Ehhez egy kis tálba tesszük a hozzávalókat, majd jól összekeverjük. Végül a tálban lévő salátakeverékre öntjük, és kézzel jól összeforgatjuk.
Tálaláskor a tetejét a pirított magokkal megszórjuk. Sültek mellé is remek, de így magában is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.