Elkészítés: A 2 csomag vaníliás pudingport felfőzzük a 6 dl tejjel, hűlés közben kevergetjük. Ízlés szerint cukrozzuk. A tésztához az 5 tojássárgáját 25 dkg cukorral elkeverjük. Hozzáadjuk az 1 dl tejet, 1 dl étolajat, 2 evőkanál kakaót, 25 dkg lisztet, 1 csomag sütőport és az 5 tojás felvert habját. Tepsibe öntjük a tésztaalapot. A kihűlt pudingot kanállal beleszaggatjuk a tésztába. Megsütjük.
A mázhoz a tejfölt porcukorral, vaníliás cukorral, reszelt citromhéjjal összekeverjük, s a forró tészta tetejére kenjük. A még forró sütőbe visszatesszük, s hagyjuk rászáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.