A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk és sós vízben puhára főzzük. Megforrósított margarinon megpirítjuk a lisztet. Felöntjük a burgonya főzővizével és a tejjel, csomómentesre keverjük és besűrítjük. Sóval, borssal, reszelt szerecsendióval, felaprított petrezselyemmel
ízesítjük. Beletesszük a leszűrt burgonyát és összemelegítjük. Közben a megtisztított hagymát vastagabb karikákra vágjuk és forró olajban ropogósra sütjük. A krémburgonyát a hagymakarikákkal meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.