A teszta: a lisztet, mandulalisztet osszemorzsoljuk a hideg vajjal, hozzaadjuk a vajat, cukrot, vaniliascukrot, sutoport, citromhejjat es tojassargajat. Osszegyurjuk. Ha szukseges meg keves lisztet adhatunk hozza, hogy egy jol formalhato alapanyagot kapjunk. Kerek formaba helyezzuk es kezzel elegyengetjuk, hogy a forma oldala is be legyen fedve. 160 fokon 30 percig elosutjuk. A meggyes reteg: a meggybefottot egy edenybe tesszuk, a cukorral es pudingporral osszedolgozzuk, majd az elosutott tesztankra helyezzuk.A vaniliasreteg:A pudingport, cukrot, vanilias cukrot es tejet osszedolgozzuk es megfozzuk. Miutan levettuk a tuzhelyrol hozzakeverjuk a tejfolt es a meggyreteg tetejere ontjuk. Hab:A tojasfeherjet a cukorral kemeny habba verjuk es a vaniliakremre, egyenletesen, elsimitjuk. Sutobe helyezzuk 175 fokon 15-20 percre, amig a hab teteje kicsit megbarnul.
Megjegyzés
Egy ejszakat hideg helyen hulni hagyjuk es masnap talaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.