Elkészítés: 1. A kockákra vágott hagymát pároljuk üvegesre az olajon. Tegyük hozzá a fokhagymát és a rizst, keverés mellett pároljuk addig, amíg a rizs kissé áttetszővé válik.
2. 4 dl zöldséglevessel öntsük fel a rizst, és lassan főzzük addig, amíg a rizs a folyadékot fel nem veszi. A levest apránként, kis mennyiségekben adjuk hozzá, hogy a rizs gyorsan felvehesse a folyadékot. Lassan főzzük tovább addig, amíg a rizottó el nem éri a kívánt állagot.
3. Lassú tűzön, keverés közben olvasszuk fel a krémsajtot a rizottóban. Adjuk hozzá a füstölt lazacot. Reszeljük bele a citrom héjának felét, és kevés citromlével adjuk hozzá a rizottóhoz. Azonnal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.