Elkészítés: 1. A kockákra vágott hagymát pároljuk üvegesre az olajon. Tegyük hozzá a fokhagymát és a rizst, keverés mellett pároljuk addig, amíg a rizs kissé áttetszővé válik.
2. 4 dl zöldséglevessel öntsük fel a rizst, és lassan főzzük addig, amíg a rizs a folyadékot fel nem veszi. A levest apránként, kis mennyiségekben adjuk hozzá, hogy a rizs gyorsan felvehesse a folyadékot. Lassan főzzük tovább addig, amíg a rizottó el nem éri a kívánt állagot.
3. Lassú tűzön, keverés közben olvasszuk fel a krémsajtot a rizottóban. Adjuk hozzá a füstölt lazacot. Reszeljük bele a citrom héjának felét, és kevés citromlével adjuk hozzá a rizottóhoz. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.