Elkészítés: A kakaós krémhez simára keverjük a vajat, a rumot, a kakaóport és a cukrot. A masszához megpuhítjuk a vajat, tálba szórjuk a kekszport. Hozzáöntjük a cukrokat és a kókuszreszeléket, majd összegyúrjuk, közben annyi tejet öntünk hozzá, hogy gyúrható legyen, ne morzsálódjon. Rummal ízesítjük, és 25 részre osztjuk.
Kúpot formálunk belőlük, ez lesz a pingvinek teste. Egy fakanál
segítségével lyukat fúrunk beléjük, és ezt (habzsák segítségével)
megtöltjük a kakaós krémmel. A kúpokat a kekszekre nyomkodjuk és
hűtőbe téve dermedni hagyjuk őket.
A fehér csokit vízfürdőn megolvasztjuk, elkeverjük az olajjal. Belemártjuk a pingvineket, és hagyjuk megdermedni (fagyasztóban 20-30 perc). Ezután az étcsokit olvasztjuk meg, de ebbe már nem mártjuk bele őket teljesen. A marcipánmasszát befestjük az ételfestékkel, és
megformázzuk a csőrüket. A szemeket fogpiszkálóval festjük fel a
maradék étcsokiból.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.