Elkészítés: A tejszínt összekeverem a zúzott fokhagymával és krémsajttal. A burgonyát és a hagymát megtisztítom, majd felszeletelem.
Egy tűzálló tepsit olajjal kikenek, majd egy sor krumplit fektetek bele. Megsózom, borsozom, majd egy sor hagyma következik. Ezután a brokkoli, ezt vékonyan leöntöm a krémsajtos-tejszínes szósz felével. Ezután újból burgonya, hagyma, majd brokkoli következik, ezt addig ismétlem, amíg a hozzávalók elfogynak. A végén a krémsajtos-tejszínes szósszal leöntöm, majd ráfektetem a bacont.
Letakarva 200 fokon 40 percig sütöm, amíg minden hozzávaló megpuhul. Ezután a fóliát levéve még 10 percig sütöm, amíg a bacon a tetején ropogósra sül.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.