Elkészítés: A tejszínt összekeverem a zúzott fokhagymával és krémsajttal. A burgonyát és a hagymát megtisztítom, majd felszeletelem.
Egy tűzálló tepsit olajjal kikenek, majd egy sor krumplit fektetek bele. Megsózom, borsozom, majd egy sor hagyma következik. Ezután a brokkoli, ezt vékonyan leöntöm a krémsajtos-tejszínes szósz felével. Ezután újból burgonya, hagyma, majd brokkoli következik, ezt addig ismétlem, amíg a hozzávalók elfogynak. A végén a krémsajtos-tejszínes szósszal leöntöm, majd ráfektetem a bacont.
Letakarva 200 fokon 40 percig sütöm, amíg minden hozzávaló megpuhul. Ezután a fóliát levéve még 10 percig sütöm, amíg a bacon a tetején ropogósra sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.