Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, hideg vízzel leöblítjük, majd teljesen kihűtjük, meghámozzuk, kettévágjuk, sárgájukat óvatosan kiemeljük.
A tojássárgákat 2 részre osztjuk, az egyik felét kikeverjük a krémsajttal és a pirospaprikával, borssal ízesítjük. A másik adagot összedolgozzuk a tejföllel, sóval, borssal ízesítjük.
A kétféle masszát visszatöltjük a tojásfehérjékbe. Szépen mutat, ha csillagcsőrös habzsákba szedjük, és ebből nyomjuk ki.
A díszítéshez a paprikát megmossuk, csíkokra vágjuk. A szardellát lecsepegtetjük. Felváltva díszítjük velük a tojásokat.
A tojássárgákat ízesíthetjük sűrített paradicsommal, apróra vágott zöldfűszerekkel, ledarált lazaccal, sonkával is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.