Elkészítés:
Krumpli: a sós vízben megfőzött krumplit összetörjük, borssal, az 5 dkg margarinnal, pár csepp szójaszósszal, valamint az apróra vágott petrezselyemmel jól kikeverjük.
Husi: A tojásokat keményre főzzük. Az apróra vágott hagymát és fokhagymát a 3 dkg margarinon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, megborsozzuk. Pár percig pirítjuk, hozzáadjuk a meghámozott és felkockázott paradicsomot, megszórjuk egy kevés pirospaprikával, felengedjük a borral. Amikor már puha, belekeverjük a mustárt és a felkockázott tojást.
Egy laposabb tűzáló tálat kikenünk 2 dkg margarinnal, és a krumpli felét belesimítjuk. Eloszlatjuk rajta a húsragut, majd azon a krumpli másik felét. Tetejét megszórjuk a sajttal, amit a nem túl forró sütőben a tetejére pitítunk. Friss salátával nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.