Elkészítés: A hagymát megtisztítom, felkarikázom nem túl apróra, majd megpirítom, de csak kicsit. A meghámozott krumplit vékonyra - kb. 2-3 mm - szeletelem vagy reszelem. Rászórom a hagymára, majd miután megpirult, ráöntöm a mustárral és borssal-fokhagymával kikevert tejszínt (ami nem édes tejszín, mert teljesen elrontja!), majd a leszeletelt gombát is hozzákeverem, majd megsózom. Az egészet összefőzöm. Miután a tányérokra szedtem, még azon melegében sajtot reszelek a tetejére, hogy ráolvadjon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.