Elkészítés: A krumplit kockára vágva 1,5-2 liter vízben felrakjuk főni a húsleveskockákkal és a babérlevéllel. Ha megfőtt, kivesszük a babérleveleket. A tejfölt egy tálkába öntjük, és hozzászedünk néhány merőkanál forró levet, simára keverjük, majd az állandó kevergetés mellett hozzáöntjük a forrásban lévő krumplileveshez. Az egészet leturmixoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Újra felforraljuk a krumplikrémlevest, és a megtisztított, megmosott csirkemájakat kb. 10 perc alatt belefőzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.