Elkészítés: A lasagne tésztát sós vízben kifőzzük. Egy tepsit vagy tálat kikenünk vajjal.
A töltelékhez a krumplipürét összedolgozzuk a lereszelt sajt felével, sóval, borssal, a megdinsztelt hagymával ízesítjük. Ha szeretjük, apróra vágott sonkát is tehetünk bele.
A főtt tészta felét a kivajazott edénybe fektetjük, elosztjuk rajta a krumplis tölteléket, majd a megmaradt tésztával beborítjuk. A tetejét megszórjuk a maradék reszelt sajttal. 30 percre forró sütőbe toljuk.
Tálaláskor akár pirított szalonnát vagy hagymát is szórhatunk a tetejére. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.