Elkészítés: A krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk. A zöldbabot gőzölőtárcsán puhára gőzöljük.
A hagymát finomra vágjuk és lepirítjuk a zsiradékon, meghintjük a paprikával, hozzátesszük a húst, és erős tűzön elkezdjük lepirítani. Közben ízesítjük a lecsóval, fokhagymával, majorannával, sóval. Kevés víz hozzáadásával folyamatosan lepirítjuk, míg sűrű szaftja nem lesz a húsnak.
Egy tűzálló tálat/tepsit kikenünk zsiradékkal, meghintjük prézlivel, és lerakjuk a krumpli felét vékonyra szelve. Erre jön a hús fele, rá a zöldbab fele, amit megkenünk 1 pohár tejföllel, és folytatjuk a rétegezést még egyszer. A tetejét meghintjük prézlivel, és 200 fokon kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.