Elkészítés: A margarint simára kikeverjük, apránként hozzáadjuk a kristálycukrot, a vaníliás cukrot és a sót, addig keverjük, míg egyenletes masszát kapunk. Apránként hozzákeverjük a tojást. A lisztet a sütőporral elvegyítjük, majd lassan összekeverjük a kapott masszával. A tejet evőkanalanként belekeverjük. A tésztát margarinnal kikent, lisztezett sütőformába öntjük, majd előmelegített (175-200 Celsius-fok) sütőbe tesszük. Sütési idő: 50-60 perc. A porcukrot 1-2 evőkanál vízzel lassú tűzön állandóan kevergetve néhány percig – amíg a cukor teljesen fel nem oldódik – melegítjük. Forralni nem szabad. Még melegen bevonjuk vele a kuglófot. Durvára vágott diót szórunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.