Elkészítés: 1. Az olajon megfonnyasztjuk a kockára vágott hagymát.
2. A húst apró csíkokra vágva beletesszük, megpirítjuk.
3. Hozzáadjuk a kukoricát, az ételízesítőt, a petrezselymet, felöntjük tejszínnel, a reszelt sajttal dúsítjuk.
4. A zsemlék tetejét korong nagyságban kilyukasztjuk, kiszedjük a belét, ezt is a kukoricás keverékhez adjuk.
5. Levesszük a tűzről, ráütünk egy tojást, összekeverjük, majd megtöltjük a keverékkel a zsemléket, a tetején kis lyukat vájunk, ebbe ütjük a tojást.
6. 140-150 fokon a tojás szilárdulásáig sütjük. Pici reszelt sajttal megszórjuk, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.