Elkészítés: A kukoricakonzervet felbontom, a kukoricát szűrőn lecsepegtetem. Odateszem főni kb. fél liter vízben (ki milyen sűrűn szereti, ezen lehet változtatni), a sót, borsot, ételízesítőt, majorannát hozzáadom, majd néhány perc forrás után (mivel eleve főtt kukorica van benne), hozzáadom a rántást (4-5 evőkanál olajban az 1-2 evőkanál lisztet csomómentesre keverem, majd picit megbarnítom, s érdemes 1-2 szedőkanállal a forró léből előbb rászedni, elkeverni, hogy *hozzászokjon* a rántás, így nem lesz csomós, s csak ezután beleönteni a keveréket a fövő lébe). Ezután belekeverem az 1 evőkanál mustárt, a cukrot, a simára kikevert tejfölt, s pár perc forralás után már kész is a főzelék!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.